31/1/12

0 ΑΡΜΟΝΙΑ

Εδώ έχω ανεβάσει το 1ο και εδώ 2ο μέρος της αρμονίας του Γιάννη Ιωαννίδη

29/1/12

0 Μισή μαύρη ζώνη

Στις 27/1/2012 εγώ και δύο συναθλητές μου δώσαμε εξετάσεις για την μισή μαύρη ζώνη. Παρακάτω το video.

28/1/12

2 Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Ήταν μια φορά μία κατσίκα η οποία είχε επτά μικρά κατσικάκια. Η κατσίκα αγαπούσε πολύ τα κατσικάκια της όπως κάθε μητέρα μητέρα αγαπάει τα παιδιά της. Μια μέρα πήγε στο δάσος για  να τους φέρει φαγητό και πριν φύγει τα φώναξε κοντά της και τους λέει: «παιδάκια μου εγώ θα βγω στο δάσος, για αυτό εσείς θα πρέπει να προσέχετε. Ειδικά να φυλαχτείτε  από τον λύκο γιατί αν μπει μέσα στο σπίτι, θα σας φάει όλα όπως είσαστε με τη μία. Έχετε τον νου σας γιατί ο κακούργος μπορεί και μεταμφιέζεται και αλλάζει όσες μορφές θέλει, σαν ξάδερφος του μάγου Άιζενχαιμ.  Ότι και να κάνει όμως, πάντοτε η φωνή του παραμένει βραχνή και τα πόδια του είναι μαύρα». 



Τα κατσικάκια απάντησαν:  «μητέρα μη φοβάσαι θα προσέχουμε, πήγαινε εσύ και μη στεναχωριέσαι». Έτσι η κατσίκα ξεκίνησε ήσυχη για το δάσος. 

0 6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός "Παιχνίδι και Μαθηματικά" (Μικρός Ευκλείδης)

Πατήστε εδώ για την εγκύκλιο που αφορά στον διαγωνισμό.

8/1/12

0 Ταξίδι με τον Αη Βασίλη

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς  ο μικρός Χρήστος και η μητέρα του ήταν τα μόνα πλάσματα σε ολόκληρο το δάσος των ελάτων που ήταν λυπημένα. Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που τα περνούσαν χωρίς ένα από τα βασικά μέλη της οικογένειας, τον πατέρα του Χρήστου, γιατί βρίσκονταν βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο και το πιθανότερο ήταν ότι δεν θα ζούσε για πολύ ακόμη. Η μητέρα του Χρήστου μετρίαζε την θλίψη του γιού της λέγοντάς του  ότι ακόμη και αν ο πατέρας του πεθάνει θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά του και όταν τον βλέπει από τον ουρανό να προοδεύει θα χαίρεται πολύ.
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς που ο Αη Βασίλης μοίραζε τα δώρα, ο Χρήστος αποφάσισε να κάνει μια μικρή βόλτα στο δάσος και να σκεφτεί την ζωή του χωρίς τον μονάκριβο πατέρα του.. Ξαφνικά άκουσε έναν παράξενο θόρυβο. Ήταν σαν ποδοβολητά

3/1/12

4 Δράκοι vs άνθρωποι

Ήταν μια βροχερή ημέρα του Σεπτέμβρη, όπου όλη η Προβληματούπολη, η πόλη με τα τεράστια και πολυπληθή προβλήματα είχε πλημμυρίσει από νερό της όξινης βροχής. Ήταν σίγουρο ότι ο Καυσαέριουμ είχε δράσει. Ανάγκασε τους ιδιοκτήτες των εργοστασίων να κάψουν περισσότερο λιγνίτη και έτσι δημιουργήθηκε το είδος αυτής της καταστρεπτικής για τον άνθρωπο βροχής.
Επίσης η Χουλίγκανι βρίσκονταν σ'έναν αγώνα μπάσκετ και πετούσε γυάλινα μπουκάλια στα κεφάλια των παικτών και τους παρενοχλούσε με λέιζερ. Έσπασε μόνον καμιά πενηνταριά καρέκλες, γιατί ήταν λίγο ...άκεφη. Αλλιώς.....
Η Άνερτζι, επειδή είχε την δυνατότητα να αλλάζει μορφές, κάθε φορά που έβρισκε κάποιον άνθρωπο έπαιρνε την μορφή του διευθυντή του και του έλεγε πως απολύεται, κι έτσι η ανεργία αυξάνονταν.
Αυτά τα ονόματα που σας είπα αντιστοιχούν στους κακούς δράκους που...

2/1/12

0 Μια πρωτοχρονιάτικη έκπληξη

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε. Ένας χοντρός και ψηλός κύριος με κόκκινα ρούχα, έναν σάκο και άσπρη γενειάδα χτύπησε το κουδούνι. Ακόμα και ο σκύλος μου, που δε φημίζεται και πολύ για την εξυπνάδα του θα καταλάβαινε αμέσως ότι επρόκειτο για τον Άη Βασίλη. Τέλος πάντων, ο μπαμπάς μου με πρόλαβε και άνοιξε στον κύριο, εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά και ΤΣΟΥΠ μπήκε στο σαλόνι του σπιτιού, στο οποίο βρισκόμουν κι εγώ . Παραξενεύτηκα λίγο στην αρχή, αλλά μετά συνειδητοποιήσα ότι υπάρχουν δύο περιπτώσεις.
α) Είμαι σχιζοφρενής και βλέπω Άγιο Βασίληδες παντού.
β) Μου κάνουν πλάκα.
 Ρώτησα τον πατέρα μου και την μητέρα μου αν βλέπουν ότι βλέπω, και απάντησαν καταφατικά. Οπότε επιλύθηκε το πρώτο κατά την άποψή μου δυσεπίλυτο πρόβλημα. Μου έκαναν πλάκα! Στο δεύτερο όμως και σαφώς δυσκολότερο πρόβλημα πρέπει να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτά τα κόκκινα ρούχα. Παρόλο που το δεύτερο πρόβλημα ήταν πιο δυσεπίλυτο από το πρώτο, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το λύσω. Όταν ο 'Αη Βασίλης" έβγαλε το δώρο μου, που ήταν παρτιτούρες του Otakar Sevcik, ουσιαστικά πρόδωσε τον εαυτό του. Ήταν ο κύριος Δημήτρης ο δάσκαλος βιολιού μου.             Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες φωτογραφίες που έχουν σχέση με το προαναφερθέν κείμενο.  
   


Αρχειo αναρτησεων του site