3/1/12

4 Δράκοι vs άνθρωποι

Ήταν μια βροχερή ημέρα του Σεπτέμβρη, όπου όλη η Προβληματούπολη, η πόλη με τα τεράστια και πολυπληθή προβλήματα είχε πλημμυρίσει από νερό της όξινης βροχής. Ήταν σίγουρο ότι ο Καυσαέριουμ είχε δράσει. Ανάγκασε τους ιδιοκτήτες των εργοστασίων να κάψουν περισσότερο λιγνίτη και έτσι δημιουργήθηκε το είδος αυτής της καταστρεπτικής για τον άνθρωπο βροχής.
Επίσης η Χουλίγκανι βρίσκονταν σ'έναν αγώνα μπάσκετ και πετούσε γυάλινα μπουκάλια στα κεφάλια των παικτών και τους παρενοχλούσε με λέιζερ. Έσπασε μόνον καμιά πενηνταριά καρέκλες, γιατί ήταν λίγο ...άκεφη. Αλλιώς.....
Η Άνερτζι, επειδή είχε την δυνατότητα να αλλάζει μορφές, κάθε φορά που έβρισκε κάποιον άνθρωπο έπαιρνε την μορφή του διευθυντή του και του έλεγε πως απολύεται, κι έτσι η ανεργία αυξάνονταν.
Αυτά τα ονόματα που σας είπα αντιστοιχούν στους κακούς δράκους που...
θέλουν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Προβληματούπολη.
Την επομένη ο Δήμαρχος της πόλης κάλεσε τους πολίτες για να τους μιλήσει και να συζητήσουν σχετικά με την συμμορία των τριών κακών δράκων.
- Όπως ξέρετε όλοι θέλω το καλό της Προβληματούπολης γιαυτό πρέπει να εμποδίσω όπως και σεις τους τρεις δράκους να διασπείρουν τη βία στα γήπεδα, να γεμίσουν την πόλη με καυσαέρια και να φορτώσουν την πόλη με ανεργία. Γιαυτό θέλω κάποιος να κατασκοπεύσει τους δράκους και να μάθει πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.. Είδε ότι κανείς δεν ήταν πρόθυμος να ριψοκινδυνεύσει την ζωή του για χάρη της πόλης. Τότε πρόσθεσε.
- Σε όποιον δεχθεί την πρότασή μου θα δοθεί το χρηματικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τότε ο Τζακ, ο πιο τσιγκούνης άνθρωπος κατά τη γνώμη όλων των πολιτών, σήκωσε το χέρι του. Έτσι ανέλαβε αυτός την αποστολή.Το σχέδιο της κατασκόπευσης του Τζακ έχει ως εξής: Θα πάει στην αγορά νωρίς το πρωί και θα αγοράσει μια στολή δράκου και θα παριστάνει τον δράκο που καταστρέφει τα δάση, τον "Πυρκαγέισον".  Θα ζητήσει να γίνει μέλος της συμμορίας και αν δεχθούν, θα προσπαθήσει να μάθει πως μπορούν οι άνθρωποι να καταστρέψουν τους δράκους.
Την επόμενη μέρα ο Τζακ αγόρασε την στολή και πήγε στο κρησφύγετο των τριών δράκων.
- Γεια σας είπε. Είμαι ο Πυρκαγέισον, ο δράκος που καίει τα δάση και θα ήθελα να γίνω μέλος της συμμορίας σας.
- Βεβαίως είπε ο Καυσαέριουμ ο αρχηγός των δράκων αλλά.......
- Αλλά τι. Είπε ο Τζακ ανήσυχος.
- Πόσα δάση καις την ημέρα;
- Από είκοσι ως τριάντα.
- Σύμφωνοι φίλε μου, είπε ο Καυσαέριουμ, είσαι ήδη μέλος της συμμορίας μας.
- Οι άνθρωποι πως μπορούν να μας αντιμετωπίσουν; Ρώτησε ο Τζακ.
- Εμένα μπορούν να με αντιμετωπίσουν, είπε ο Καυσαέριουμ, κλείνοντας τα εργοστάσια και χρησιμοποιώντας άλλες πηγές ενέργειας. Την Ανερτζί αν ασχοληθούν όλοι με τον ιδιωτικό τομέα και φτιάξουν δικές τους επιχειρήσεις και την Χουλίγκανι αν της απαγορεύσουν να μπαίνει στο γήπεδο. Έτσι ο Δήμαρχος μπόρεσε να μάθει πως να αντιμετωπίσει τους δράκους, ο Τζακ πήρε το ένα εκατομμύριο ευρώ και έζησαν όλοι καλά και εμείς καλύτερα!!




4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος14/11/11, 6:02 μ.μ.

    ρε σταιν μηπως να σκεφτεις να αλλαξεις επαγγελμα και απο μαθηματικοταεκβντιστοποδοσφαιριστοζωγραφος να γινεις συγγραφεας!!!!τι ωραια ιστορια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είσαι ο Σέφης ξέχασες να αναφέρεις ότι είμαι επίσης και μουσικός παρακαλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/11, 9:59 μ.μ.

    σταιν το θελεις το ξυλακη σου και την μαγκουριτσα σου!!!!ε?δεν χωραγε να το γραψω και αυτο.ετσι και αλλιως εννοειται αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεφάρα, μου φαίνεται ότι η γραμμική σου έχει πειράξει τον εγκέφαλο και πιο συγκεκριμένα το κέντρο εκείνο του εγκεφάλου που ασχολείται με την ορθογραφία. Στο ψαροχώρι που ζεις το "ξυλάκη" γράφεται με "η"?????? Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα δημοσιεύονται όλα ανεξαιρέτως τα σχόλια εκτός από αυτά με ανάρμοστο περιεχόμενο τα οποία και θα διαγράφονται αμέσως.

Αρχειo αναρτησεων του site