20/2/12

1 Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚWON DO Β.Ελλάδας 18/2/2012

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012, αναχώρησα με τους γονείς μου για την Θεσσαλονίκη, λόγω των αγώνων που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε). Αν και δεν ήμουν σε καλή σωματική κατάσταση λόγω πυρετού, κρυολογήματος και συναχιού, παράκουσα τους γονείς μου και αποφάσισα να αγωνιστώ και πράγματι η αμοιβή μου ήταν η μέγιστη. Όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη, πήγαμε στο Ε.Γ Μίκρας για την ζύγιση και ύστερα φάγαμε στο ξενοδοχείο NICOPOLIS όπου είδαμε και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Την επόμενη μέρα ήμουν ακόμα άρρωστος αλλά κατάφερα και νίκησα τον ημιτελικό 3-0 και τον τελικό 14-2. Έτσι κέρδισα το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -57 κιλών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από τους αγώνες και τους δύο αγώνες μου, τον τελικό και τον ημιτελικό!


9/2/12

0 Ρεσιτάλ μουσικης δωματίου για βιολί και πιάνο

Στις 4/2/2012 πήγαμε με τους γονείς μου στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης και παρακολουθήσαμε δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες , τον Όμηρο Γιαβρούμη και τον Θανάση Τρικούπη σε ένα ρεσιτάλ μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο! Παρακάτω τα βιογραφικά τους.
Ο Όμηρος Γιαβρούμης κατάγεται από την Αρκαδία και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Απέκτησε το Δίπλωμα Βιολιού το 1996 με

5/2/12

0 Η Αραβική άνοιξη

Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε ακούσει τη φράση "Αραβική άνοιξη" από μεγαλύτερους ανθρώπους ή στις ειδήσεις και αναρωτιόμαστε τι σημαίνει. Σας διαβεβαιώνω ότι σημαίνει πολλά πράγματα και σχετίζεται με πολλά γεγονότα που αφορούν αποκλειστικά στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, στις οποίες κυριαρχούσε και σε κάποιες ακόμη κυριαρχεί το δικτατορικό - τυραννικό πολίτευμα.
 Η Αραβική άνοιξη ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2010 με απώτερο σκοπό την δίωξη των ανελέητων δικτατόρων των Αραβικών χωρών που δεν εκλέχθηκαν δημοκρατικά ταγοί του κράτους τους, αλλά χρησιμοποίησαν το

1/2/12

0 Παιχνίδια με βουνά

Αγαπητοί μου συμμαθητές, απ' ότι βλέπετε αξιώθηκα μετά από καιρό να ανεβάσω επιτέλους και μια ανάρτηση αν και σε μερικούς μπορεί να φανεί λίγο δυσάρεστη. Γιατί; Γιατί αφορά κάποιο σχολικό μάθημα και πιο συγκεκριμένα την Γεωγραφία. Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να εξασκηθείτε στην γεωγραφία τοποθετώντας κάποια ονόματα βουνών στις κατάλληλες περιοχές. Αυτά τα παιχνίδια μου τα έστειλε όπως και σε άλλα παιδιά η δασκάλα μας κα Χρυσούλα Μπουτζιλούδη, και εγώ ως καλό παιδί (ελπίζω να μην το αμφισβητεί κανείς αυτό) τα δημοσίευσα στο blog μου.
1ο παιχνιδι που σχετίζεται με τα βουνά
2ο παιχνίδι που σχετίζεται με τα βουνά

Αρχειo αναρτησεων του site