26/2/13

0 Το τερπνόν μετά του ωφελίμου


Ξεκούραση και διασκέδαση στο Allou Fun Park και στην Πλάκα, μετά την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό του Αρχιμήδη της Μαθηματικής εταιρείας!

20/2/13

0 ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ

Πολλά συγχαρητήρια στον Ορέστη που κατάφερε και πέτυχε και στον "ΕΥΚΛΕΙΔΗ", γιατί είναι ο μοναδικός μαθητής της 6ης Δημοτικού που συμμετείχε στον διαγωνισμό του Ευκλείδη της Β' Γυμνασίου. Τα αποτελέσματα εδώ. Στην επιτυχία του αυτή αναφέρθηκε και το gatzoli. Πλέον ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για Αθήνα όπου θα διαγωνισθεί στην 3η και τελευταία φάση αυτού του όμορφου μαθηματικού ταξιδιού στις 23/2/2013, τον "ΑΡΧΙΜΗΔΗ". Ο αρχικός μας σχεδιασμός προέβλεπε να πετύχει στον "ΘΑΛΗ" της Β' Γυμνασίου! Κατάφερε να υπερβεί τον στόχο και να πετύχει και στον "ΕΥΚΛΕΙΔΗ". Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να προετοιμασθεί καλύτερα για τον "ΑΡΧΙΜΗΔΗ". Πηγαίνουμε στην Αθήνα λοιπόν για ότι καλύτερο και με σκοπό να απολαύσουμε το ταξίδι και να αποκτήσει εμπειρίες! Συγχαρητήρια Ορέστη!

2/2/13

0 Violin Concert Op.12 I.Allegro Risoluto του F.Seitz

  
Από την παράσταση στο Δημοτικό θέατρο που έδωσαν οι μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις εξαμήνου του Ωδείου!


1/2/13

0 16η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα μικρών

Για λεπτομέρειες που αφορούν στην 16η Βαλκανική Ολυμπιάδα των μικρών που διενεργήθηκε στη Βέροια από 25 εως 29 Ιουνίου 2012 εδώ
 

Αρχειo αναρτησεων του site