28/10/12

0 Κατάκτηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

 Όπως είχα πει και στην τελευταία μου ανάρτηση προετοιμάστηκα πολύ καλά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και εξασκήθηκα υπερβολικά. Φαντάζομαι πως αναρωτιέστε γιατί τονίζω αυτές τις δύο λέξεις. Είναι και οι δύο ρήματα αλλά δεν είναι αυτό το κυριότερο κοινό στοιχείο. Το κυριότερο κοινό στοιχείο είναι πως τα χρησιμοποιώ και τα δύο στον αόριστο. Δηλαδή τώρα πια είμαι σπίτι και καμαρώνω το χρυσό μου μετάλλιο!!
Με σκορ 19-5, 6-1 και 5-3 είμαι πρωταθλητής Ελλάδος!!!! Όμως ας πάρουμε όλα τα πράγματα από την αρχή.Την πρώτη μέρα την πέρασα με τους συναθλητές μου και πολύ καλούς μου φίλους, τον Αλέξη, την Παναγιώτα και τον Θανασάκη. Μόλις φτάσαμε στον Βόλο, μία από τις ωραιότερες πόλης της Ελλάδας κατά την άποψη μου, πήγαμε για ζύγιση. Εγώ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά δεν είχαμε άγχος για την ζύγιση γιατί δεν είχαμε φάει πολύ (Κάτι που δεν συνηθίζω). Όμως διψάσαμε πολύ γιατί κυριολεκτικά μάλλιασε η γλώσσα μας να εξηγούμε στον Θανάση πως δεν χρειάζεται να έχει τόσο άγχος για τους αγώνες. Εμείς τα λέγαμε εμείς τ' ακούγαμε! Τέλος πάντων. Μετά πήγαμε να φάμε σε ένα εστιατόριο στην εκπληκτική παραλία του...

11/10/12

0 ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ

  Φαντάζομαι...Η μάλλον... είμαι σίγουρος πως όλοι σας περάσατε    πολύ ωραία το τρίμηνο ξεγνοιασιάς και προσωρινής απόσυρσης από το "Μέγα βασανιστήριο", το σχολείο (κ. Χρυσούλα συγχωρέστε με)! Εκμεταλλευτήκατε τον υπέροχο καιρό, κάνοντας μπάνια στην θάλασσα με τους φίλους σας, παίξατε ποδόσφαιρο (απευθύνομαι στους κυρίους)  ή με κούκλες (Δεν γνωρίζω καλά τα χόμπι σας κορίτσια και έγραψα για το συνηθισμένο παιχνίδι του γυναικείου φύλου).
  Να σας πω και για μένα! Πέρασα πολύ ωραία το τρίμηνο ξεγνοιασιάς και προσωρινής απόσυρσης από το σχολείο! Εκμεταλλεύτηκα τον πολύ καλό καιρό, κάνοντας μπάνια στην θάλασσα με τους φίλους μου και έπαιξα ποδόσφαιρο. Περίπου τα ίδια δηλαδή! Αλλά έκανα και κάτι άλλο. Προπονήσεις! Και πιο συγκεκριμένα προπονήσεις Tae-Kwon-Do.
 Πάνω κάτω τρέξιμο τα σκαλιά του κτιρίου, αμέτρητους αγώνες, εκατοντάδες ασκήσεις, κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις χεριών, δυνάμωμα, πλειομετρικές ασκήσεις (Κάτι που θυμίζει Ροκυ Μπαλμπόα)... Αλλά όλα αυτά έχουν τον σκοπό τους. Όχι μόνο την εκγύμναση του σώματος μου αλλά και έναν άλλο εξίσου σημαντικό σκοπό. Την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος!
 Αύριο αναχωρώ για τον Βόλο με την ελπίδα να ανέβω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου όπως και για να φέρω στην οικογένεια μου και στο σχολείο μου το πολυπόθητο χρυσό μετάλιο! Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και... ότι είναι να γίνει ας γίνει!!!!!

Περισσότερα νέα μετά την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

5/10/12

0 Διαγωνισμοί ΕΜΕ

Οι φετινοί διαγωνισμοί της ΕΜΕ καθορίζονται στις παρακάτω ημερομηνίες:
ΘΑΛΗΣ         :  Σάββατο 20/10/2012
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ  :  Σάββατο 12/1/2013
ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ :  Σάββατο 23/2/2013

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες

Αρχειo αναρτησεων του site