29/5/11

0 Παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο στις 29/5/2011

Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον κόπο μας αλλά και τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε κάνοντας πολλές κουραστικές αλλά και αποτελεσματικές πρόβες για να τιμήσουμε τους μεγάλους ποιητές Α. Παπαδιαμάντη,Ν. Γκάτσο, Ο. Αλεπουδέλη (Ελύτη), Σ. Τσίρκα.Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το καταπληκτικό αποτέλεσμα των σημαντικότατων προβών. Όμως όλα αυτά τα κάλυψε η θλίψη και η στεναχώρια, γιατί η μουσικός μας κ. Χριστίνα Μπαρμπαγιάννη δεν θα είναι του χρόνου στο σχολείο μας.

28/5/11

0 ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWONDO 7/5/2011

Μερικά στιγμιότυπα από την επίδειξη του ΤΑΕ TAE KWON DO στα οποία φαίνεται κυρίως ο Ορέστης και ο φίλος του Βαγγέλης.

1/5/11

1 Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φαντάζομαι ότι όλοι έχετε τηλεόραση στο σπίτι σας, όπως και εγώ. Ξέρετε όμως τι και πόσα προβλήματα προξενεί στον εγκέφαλο; Ούτε εγώ δεν τα γνωρίζω όλα. Κάποιοι όμως θα μου πουν, εσύ ρε μάγκα, που λες ότι η τηλεόραση είναι βλαβερή για μας, γιατί δεν την πετάς; Η απάντηση μου είναι ότι θα την πετούσα. Θα την πετούσα, αν δεν ήμουν τόσο εθισμένος μ' αυτό το κυριολεκτικά άχρηστο ηλεκτρικό κουτί.

Σκεφτείτε πόσες ώρες σπαταλάμε μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης καθημερινά, ενώ αυτό το χρόνο μπορούσαμε να τον περνάμε πολύ πιο εποικοδομητικά. Π.χ, να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να παίξουμε μουσική, να αθληθούμε, να ζωγραφίσουμε. Με τόσα πράγματα μπορούμε να γεμίσουμε την ημέρα μας χωρίς την βοήθεια της βλαβερής τηλεόρασης!        

Αρχειo αναρτησεων του site