25/2/10

0 ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ Γ'2 ΤΟΥ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ      : Γλώσσα-Γλώσσα-Μαθηματικά-Αγγλικά-Ιστορία-Μελέτη

ΤΡΙΤΗ             : Γλώσσα-Γλώσσα-Αγγλικά-Μαθηματικά-Ιστορία-Μελέτη

 ΤΕΤΑΡΤΗ       : Γλώσσα-Γλώσσα-Μαθηματικά-Μελέτη-Μουσική-Γυμναστική

 ΠΕΜΠΤΗ        : Γλώσσα-Γλώσσα-Θρησκευτικά-Μελέτη-Ευέλικτη Ζώνη-Γυμναστική

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αγγλικά-Μαθηματικά-Θρησκευτικά-Εικαστικά-Ευέλικτη Ζώνη-Ευέλικτη Ζώνη

22/2/10

0 ΑΓΩΝΕΣ TAE KWON DO ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 21-2-2010

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου του 2010 εγώ με τον μπαμπά μου επισκεφθήκαμε το στάδιο Φίλιππος Αμοιρίδης για αγώνες Tae Kwon Do που βρίσκεται στην Ξάνθη. To στάδιο είναι πολύ μεγάλο και έχει πάρα πολλά παράθυρα. Χρησιμοποιείτε συνήθως για ομαδικά αθλήματα. Το εξωτερικό και εσωτερικό χρώμα του είναι γκρίζο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Κωνσταντίνο Χουρσίδη που με προπονούσε! Δίπλα βλέπετε εμένα και τον Χουρσίδη να βγαίνουμε μαζί από το τερέν. Oι αγώνες δεν παίχτηκαν με πόντους. Το μετάλλιο που πηρε ο καθένας, ήταν μετάλλιο συμμετοχής. Για να δείτε τους αγώνες μου πατείστε εδώ

10/2/10

2 ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ

Τι ατυχία! Την ημέρα των γενεθλίων σου να σου πονάει φριχτά το χέρι. Αυτό έπαθε και η μητέρα μου! Σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, η μαμά μου γίνεται ? ετών. (Συγχωρείστε με που δεν τολμώ να γράψω την ηλικία της γιατί θα με "σκοτώσει") Δυστυχώς αυτήν την στιγμή που ανεβάζω αυτήν την ανάρτηση στην ιστοσελίδα δεν έχουμε αγοράσει την τούρτα με το κερί ?. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να διαλέξουμε την γεύση της τούρτας! Τι να πάρουμε, σοκολάτα, μπανάνα,φράουλα ή κεράσι. Πείτε την άποψη σας με ένα σχόλιο. Γρήγορα όμως γιατι σε 5,5 ώρες έχει τα γενέθλια της!  

8/2/10

0 ΜΠΑΛΝΤΑΦΑΝ


  • Το Μπαλνταφάν που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου του 2010, ήταν, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διασκεδάσουν τα παιδιά. Μέσα σ' αυτό το χάος από παιδιά ήμουν κι εγώ μαζί με 6 φίλους μου. Στην αρχή, είχα μπρουνοβαρεθεί (Μπρούνο ονομάζεται ο σκύλος μου, έτσι εννοώ σκυλοβαρεθεί) αλλά μετά από λίγο, όταν βρήκα που βρισκόταν οι φίλοι μου αρχίσαμε να παίζουμε. Τότε σκεφτήκαμε να αναπαραστήσουμε τους αρχαίους Έλληνες με τους φίλους μου τον Ιάσονα, τον Μιλτιάδη και τον Άγγελο. Είχε πολύ πλάκα! Παραλίγο να το ξεχάσω να σας πω τις στολές που φόρεσε ο καθένας από τους φίλους μου. Ο αγαπημένος μου φίλος ο Γιώργος ντύθηκε rock αγόρι, ο φίλος μου ο Άγγελος ντύθηκε Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης Μέγας Αλέξανδρος και ο Ιάσονας, Screem. Έχω και κάτι τελευταίο να πω, όποιος δεν ήρθε έχασε!  

Αρχειo αναρτησεων του site